Samarbeten

Posted on:

 

sfr

 

Studiefrämjandet

Kärlekshistorien med Studiefrämjandet började redan 2010 och har vuxit och spirat sedan dess. Studiefrämjandet hyr Magasinets scenvåning och håller spelningar där minst en gång i månaden. Inte minst Live-karusellen! Genom åren har mängder av olika aktörer anordnat studiecirklar och kulturevenemang på Magasinet via Studiefrämjandet. Just nu håller Studiefrämjandet trumlektioner varje torsdag.

 

 

Sormlands_inkl_landstinget

Sörmlands Museum
Sörmlands Museum har också varit med sedan starten. Det första stora projektet på Magasinet var brandsäkra väggar som byggdes av lera och träkubb enligt traditionella tekniker inom ramen för museiprojektet ”DIY - hantverksaktivism”. Det norska grindhuset som står på baksidan är byggt under ett byggläger i projektet ”Unga bygger grönt”. DIY-festivalen och Cykelfesten 2012 arrangerades av Bergatrollen i samarbete med Sörmlands Museum. Många enskilda workshops har också hållits genom åren och i sommar fortsätter samarbetet i och med Dansfestivalen, där Sörmlands Museum är en av flera viktiga arrangörer.

 

logo

Omställning Nyköping
Vi har precis inlett ett samarbete med det nystartade nätverket Omställning Nyköping som verkar för att Nyköping ska bli ett hållbart samhälle med lokalt producerade produkter och tjänster.

 

 

FPR_VIT(1) FairPlay Rockers Nyköping

FairPlay Rockers Nyköping är en spelförening som sedan början av 2015 funnits på Magasinet. Förser magasinet med lite sköna spel, bordsfotboll, bordshockey och massor utav serie tidningar.  Dom har spelträffar på lördagar kl 12.00-18:00.